گوشت پروتئین و همچنین چندین ریزمغذی مانند آهن و ویتامین های B کمپلکس را فراهم می کند. معمولاً تأثیرات منفی بیشتری بر سلامتی در ارتباط با خوردن گوشت وجود دارد، با این حال، مصرف متوسط برای مثال در رژیمهای غذایی متنوع و کامل با پیامدهای سلامتی مثبت همراه است.
آیا می دانید که یک لیتر شیر چند لیوان است و چگونه می توان آن را اندازه گیری نمود تا بتوانید پی به میزان دقیق آن ببرید؟
به طور کلی، گوشت قرمز حاوی پروتئین با کیفیت و مواد مغذی ضروری است که از یک رژیم غذایی سالم حمایت می کند. علاوه بر این، سهم گوشت قرمز در مصرف چربی های اشباع شده به عنوان اشتباه درک شده است و شواهدی وجود دارد که از گنجاندن گوشت قرمز بدون چربی در رژیم های غذایی برای سلامت قلب و عروق حمایت می کند.
توجه نمایید که یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه را لازم است و همواره چه اندازه از آن می تواند برای مراسمات و میهمانیها مورد استفاده باشد؟
گوشت قرمز به عنوان منبع مواد مغذی ضروری
آهن غذایی به دو صورت آهن هِم و غیرهِم یافت می شود. میزان هِم گوشت قرمز در مقایسه با گوشت سفید مانند مرغ 10 برابر بیشتر است. هموگلوبین و آهن میوگلوبین در فرم آهن آهن فراوان است. این دارای قوی ترین خواص اکسیداتیو است اما بهتر از آهن غیر هم موجود در غذاهای گیاهی جذب می شود. آهن هِم با رشد و عملکرد شناختی در کودکان و بزرگسالان مرتبط است.
مشتقات گوشت، در کنار غذاهای حیوانی، مانند لبنیات و ماهی، تنها منابع طبیعی ویتامین B12 هستند. در افرادی که چنین غذاهایی را حذف می کنند، این غذاها از رژیم غذایی خود در معرض خطر دریافت ناکافی هستند. در کنار B12، آهن رژیمی عمدتاً وجود دارد و بیشترین فراهمی زیستی را در محصولات حیوانی دارد.
برای ورود به سایت اراد برندینگ تنها کافی است بر روی بخش مربوطه کلیک نموده تا به درگاه مورد نظر وارد شده و راهنمایی لازم را دریافت نمایید.
گوشت قرمز 91 درصد از مصرف روزانه توصیه شده (RDI) ویتامین B12 را از مقدار توصیه شده روزانه 85 گرمی پخته شده تامین می کند. ویتامین B12 خطر ابتلا به کم خونی مگالوبلاستیک را کاهش می دهد و کمبود آن با بیماری عصبی غیر قابل برگشت همراه است.
اینجا بخوانید: هورمون های جنسی در گوشت و محصولات لبنی
گوشت قرمز همچنین حاوی روی (45-62٪ (نر-ماده)) است که در رشد و تکثیر سلولی، تولید استخوان و تقویت سیستم ایمنی مهم است. این وعده همچنین 52 درصد سلنیوم، 21 درصد فسفر، 31 تا 36 درصد نیاسین، 31 درصد ویتامین B6، 27 تا 12 درصد آهن و 13 تا 15 درصد برای ریبوفلاوین فراهم می کند. به این ترتیب، گوشت قرمز منبع اصلی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.
با ترکیب وایتکس و آلومینیوم می توانید شفافیت لازم را برای آن به همراه آورد تا قادر بود نسبت به روشنایی کافی آن اقدام نمود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.