چای برای قرن ها مطالعه شده و در بسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان به صورت دارویی استفاده می شود، چای یک نوشیدنی روزانه در رژیم غذایی بسیاری از مردم است.
در بسیاری از کشورها، به ویژه در کشورهای آسیایی مانند ژاپن و چین، چای سبز بیشترین مصرف را دارد. به عنوان یک مصرف کننده و دانشجوی بهداشت عمومی، همیشه من را متحیر کرده است که چرا مردم گاهی اوقات نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه را ناسالم می دانند.
البته اگر قرار باشد چای شهرزاد خارجی خود را با مقدار زیادی خامه و شکر اضافه کند، چندان سالم نخواهد بود. مانند افزودن خامه و شکر به چیزی که سالم به نظر می رسد، مانند هویج.
برای برخی، چای نوشیدنی انتخابی برای نوشیدن در طول روز و همراه با وعده های غذایی است. برای دیگران، چای برای تقویت خلق و خو و انرژی استفاده می شود، حتی اگر چای کافئین نسبتا کمی دارد.
چای برای اهداف دارویی و سلامت عمومی نیز استفاده می شود. قهوه و چای فواید بسیاری برای سلامتی دارند و عملاً به تنهایی بدون کالری هستند.
در این پست، فرهنگهایی که از چای سبز استفاده میکنند و آخرین تحقیقات در مورد فواید فراوان مصرف چای سبز، از جمله کاهش وزن، پیشگیری از آنفولانزا، سرطان، فشار خون و بیماری آلزایمر را مورد بحث قرار خواهیم داد.
اول از همه، بحث در مورد چندین فرهنگ و تاریخچه چای سبز در چندین فرهنگ آسیایی مانند ژاپن، چین و هند مهم است. در پست وبلاگ، فرهنگ چای – 8 روشی که جهان از چای لذت می برد، نویسنده به هشت فرهنگ مختلف اشاره می کند، در حالی که من فواید سلامتی را بیشتر بررسی می کنم.
در سبک ژاپنی از چای سبز ماچا در مراسم چای استفاده می شود. در اوایل دهه 1400 و 1500، چای برای مراسم مذهبی توسط راهبان، کشیشان تهیه می شد و توسط طبقه حاکم نوشیده می شد.
کشیش سن ریو بنیانگذار مراسم چای ژاپنی در اواسط دهه 1500 در نظر گرفته می شود. به طور کلی، چای جایگزین نوشیدن الکل شد و یک کالای تجملی محسوب می شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.