با اختلاف فشار ایجاد شده پس از نفس کشیدن فردی که قلیان می کشد، هوا ابتدا از اخگرها و سپس از منافذ داخل نازل عبور می کند.
دود خارج شده از تمبکی که با هوای گرم گرم می شود با یکدیگر مخلوط شده و از آب داخل بطری قلیان عبور می کند.
در حین انتقال، خنک شدن اتفاق می افتد و هوای کشیده شده از لنج به قلیان کش می رسد. آب در قسمت پایین دود را خنک می کند و همچنین قطران آزاد شده از تنباکو را فیلتر می کند.
تومبکی که از خرد کردن تنباکو ایجاد میشود، از تنباکوی باکیفیت تولید میشود که دود بسیار متراکمی تولید میکند. Tömbekiler که امروزه برای استفاده با طعم های مختلف میوه عرضه می شود، دارای طعم های مختلفی مانند خربزه، هندوانه، گیلاس، توت فرنگی، موز، هلو است.
قسمتی است که اجازه می دهد دود از بطری گرفته شود و به دهان برسد. در ساخت اصلی شلنگ لنس از مواد خاصی مانند پوست غزال و پوست گوسفند استفاده شده است.
لازم است لنس را با آب گرم در فواصل زمانی معین تمیز کنید. امروزه برای اینکه طعم تنباکوی طعمدار با طعمهای میوهای مختلف مخلوط نشود، باید در زمانهای خاصی لنج را تمیز کرد. از آنجایی که می تواند در اثر ضربه های سخت تغییر شکل دهد، باید به خوبی حفظ شود.
قسمتی که با استفاده از موادی مانند فلز، شیشه یا سرامیک ساخته می شود و بدنه قلیان را تشکیل می دهد سر نام دارد. گردن باریک سر در ساختاری است که با پایین رفتن منبسط می شود.
قسمت ser که ظاهری فیزیکی شبیه کوزه دارد نیز در بند 2.3.4 تولید می شود، اما پرکاربردترین مدل آن تکی است. در برخی دیگر، با تنفس سریع، این امکان وجود دارد که اخگرها قبل از لزوم تنباکو را با سوزاندن آن زغال کنند.
محصولات ریخته گری که می توانند طعم تنباکو را به طبیعی ترین شکل آن بدهند و اکسید نشوند باید ترجیح داده شوند. می توان آن را با دمیدن یا شستن تمیز کرد. از آنجایی که ساختار فلزی دارد، باید خشک شود و مکرر شسته نشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.