یک دسته از ابزارها که تا حدی همپوشانی دارند، ظروف و محصولات پلاستیکی برلیان هستند که ابزارهایی هستند که برای غذا خوردن استفاده میشوند.
برخی از ظروف هم ظروف آشپزخانه هستند و هم ظروف غذاخوری. کارد و چنگال را می توان هم برای تهیه غذا در آشپزخانه و هم به عنوان ظروف غذاخوری هنگام صرف غذا استفاده کرد.
سایر کارد و چنگال ها مانند چنگال و قاشق هم جزو ظروف آشپزخانه و هم برای غذا خوردن هستند. نامهای دیگری که برای انواع مختلف ظروف آشپزخانه به کار میرود، اگرچه به طور دقیق نشان دهنده ظروفی نیست که مخصوص آشپزخانه است.
اما بر اساس موادی است که از آن ساخته شدهاند و باز هم از پسوند “-ware” استفاده میکنند، نه کارکرد آنها: ظروف سفالی، ظروف. ساخته شده از خاک رس
ظروف نقره، ظروف ساخته شده از نقره؛ ظروف شیشه ای، ظروف ساخته شده از شیشه؛ و غیره این دسته بندی های اخیر شامل ظروف ساخته شده از شیشه، نقره، خاک رس و غیره است که لزوماً ظروف آشپزخانه نیستند.
بنجامین تامپسون در آغاز قرن نوزدهم خاطرنشان کرد که ظروف آشپزخانه معمولاً از مس ساخته میشدند، با تلاشهای مختلفی برای جلوگیری از واکنش مس با غذا در دمای مورد استفاده برای پخت و پز، از جمله قلعزنی، میناکاری و… لاک زدن مشاهده کرد.
که از آهن به عنوان جایگزین استفاده می شده و برخی از ظروف از سفال ساخته شده است.در آغاز قرن بیستم، ماریا پارلوآ خاطرنشان کرد که ظروف آشپزخانه از آهن و فولاد، مس، نیکل، نقره، قلع، خاک رس، ظروف سفالی و آلومینیوم ساخته میشوند.
دومی، آلومینیوم، در قرن بیستم به یک ماده محبوب برای ظروف آشپزخانه تبدیل شد. مس رسانایی حرارتی خوبی دارد و ظروف مسی هم بادوام و هم از نظر ظاهری جذاب هستند.
با این حال، آنها همچنین نسبتاً سنگینتر از ظروف ساخته شده از مواد دیگر هستند، برای از بین بردن ترکیبات کدر سمی نیاز به تمیز کردن دقیق دارند و برای غذاهای اسیدی مناسب نیستند.
قابلمه های مسی با قلع پوشانده شده اند تا از تغییر رنگ یا تغییر طعم غذا جلوگیری شود. پوشش قلع باید به طور دوره ای بازسازی شود و از گرمای بیش از حد محافظت شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.