خیارشور ماهگون با استفاده از پودر طلا درست شده است

هنگام تهیه ترشی خانگی، مهم است که نوع خیار را انتخاب کنید که مخصوصاً برای ترشی در نظر گرفته شده است.

شما نمی خواهید از انواع برش های بزرگتر استفاده کنید زیرا ترشی های شما ترد نمی شوند.

من همچنین دوست دارم خیارهایی را انتخاب کنم که در سمت کوچکتر باشند تا بدون نیاز به برداشتن بیش از حد خیار در شیشه های کنسرو به اندازه یک نیم لیتر من قرار گیرند.

من نمی خواهم هیچ یک از محصولاتم را در صورت امکان هدر دهم!

درست کردن خیارشور در خانه کار بسیار سرگرم کننده ای است و بسیار عالی است که ترشی های خانگی را هر زمان که به آنها نیاز داشتید در قفسه انباری خود قرار دهید.

خیارشور ماهگون طرفدارن بسیاری دارد.

برای درست کردن بهترین ترشی ها، تکنیک های کلی وجود دارد که باید از آنها پیروی کنید تا اطمینان حاصل کنید که ترشی با کیفیت عالی خواهید داشت.

به محض اینکه خیارهای خود را از باغ یا خانه از بازار بیاورید، می خواهید آنها را در آب نمک سرد قرار دهید.

برای انجام این کار، یک مرحله مهم وجود دارد که نباید از آن بگذرید.

ابتدا انتهای شکوفه خیار را برش دهید (تکه حدود 1/4 اینچ).

 این کار آنزیمی را که در شکوفه است که می‌تواند خیارشورها را نرم و لطیف کند، از بین می‌برد.

اگر خیارهایی دارید که دارای لکه های نرم یا لکه هستند، آن ها را برای خوردن تازه کنار بگذارید و خیارهای سفت و بدون لک را برای ترشی نگه دارید.

مرحله بعدی این است که یک محلول آب شور درست کنید و خیارها را برای حداقل 12 ساعت (حداکثر 7 روز) خیس کنید.

زیبایی خیس کردن خیارها در این است که نیازی نیست درست هنگام چیدن خیارها (یا از بازار به خانه بیاورید) آماده درست کردن خیار شور باشید.

برای تهیه محلول آب شور، 1 لیتر آب گرم و 3/4 فنجان نمک (من از نمک واقعی ردموند استفاده کردم) را در یک ظرف بزرگ دو گالن با هم مخلوط کنید.

خوب هم بزنید تا نمک حل شود سپس به اندازه ای آب سرد به آن اضافه کنید تا ظرف تا حد دو گالن پر شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.