همه ی آبنبات ها، تقریبا از محلول غلیظ شکر و آب به همراه مقداری افزودنی تهیه می شوند، که نوع افزودنی ها بسیار متفاوت می باشد. در ابتدای تهیه ی آن ها، آب و شکر را آنقدر می جوشانند، که به حالت کاراملی در آید. سپس این کارامل به دستگاه هایی منتقل می شود و در آن ها به شکل زیبایی در می آید. فروش عمده آبنبات و نبات چوبی ارزان، در بسیاری از فروشگاه ها انجام می شود و شما می توانید این محصول را با قیمت مناسبی، تهیه نمایید. ما در این مطلب می خواهیم به توضیح در مورد انواع شیرینی هایی چون نقل و آبنبات بپردازیم و قیمت های آن ها را با یکدیگر، مقایسه کنیم.
- قیمت آبنبات شکر پنیر درجه یک در بجنورد
- مرجع خرید و فروش نبات و آبنبات ایران
- تولید انواع آبنبات چوبی در طعم های مختلف
- بازار خرید و فروش شکر و نبات مرغوب در تهران
- پرفروش ترین نوع نقل و نبات در بازار ۹۸
- فروشندگان برتر آبنبات و شاخه نبات در ایران
- کارخانه تولیدی پاستیل و آبنبات چوبی
- اولین تولید کننده نبات و آبنبات در بجنورد
- ارزان ترین نوع آبنبات خارجی و ایرانی در بازار
- بیشتر بخوانید: قیمت نبات زعفرانی
قیمت آبنبات شکر پنیر درجه یک در بجنورد
ما در این مقاله به بررسی مزایا و معایب استفاده از انواع شیرینی و شکلات خواهیم پرداخت. پس با این مطلب همراه شوید تا اطلاعات خود را در حوزه انواع شیرینی، افزایش دهید.
در گذشته قند و شکر از ارزش بسیار بالایی داشت و از آن بسیار کمتر از امروزه، استفاده می شد. در قدیم از این محصولات، تنها برای جشن ها و مراسم های شاد استفاده می کردند. مثلا در مراسم عقد و عروسی از انواع نقل و نبات تهیه و بر روی سر عروس و داماد می ریختند. این کار نشان دهنده ی شادی آن ها بود.
امروزه هم معمولا در اعیاد مختلف مانند: عید نوروز، مردم از انواع شکلات و آبنبات برای پذیرایی از مهمانان خود و شیرین کام شدن، در این دوران استفاده می کنند.
همچنین در تزئین سفره های عقد و عروسی از مدل های شاخه نبات که بسیار متنوع می باشند، استفاده می کنند. ظرف های نقل و آبنبات را در این سفره ها می توانید ببینید.
گاهی برای مراسمات، از انواع آبنبات را تهیه و با هم مخلوط می کنند. سپس تور هایی تهیه کرده و به مقدار کمی از این مخلوط در آن قرار داده و با روبان تزئین می کنند. در نهایت آن ها را به مهمانان خود هدیه می دهند.
در میان انواع این محصول، آبنبات چوبی جدیدتر بوده و به دلیل شکل زیبا و دسته ای که دارد، بسیار پر طرفدار می باشد. وجود دسته باعث شده فرد بتواند بهتر آبنبات را بمکد و هر موقع که خواست آن را از دهان خارج نماید.
شیرینی ها و ابنبات ها هم به میزان امروز مصرف نمی شدند و تنها برای مراسم ها، این محصولات را تهیه می کردند.
امروزه صنعت تولید شیرینی و آبنبات بسیار پیشرفت کرده و محصولات بسیار متنوعی در این حوزه تولید می شوند. همچنین مصرف آن ها نیز رشد چشمگیری نسبت به گذشته داشته است.
- بیشتر بخوانید: قیمت چوب نبات افرا
مرجع خرید و فروش نبات و آبنبات ایران
مواد اولیه ی تولید نبات و آبنبات کاملا یکسان است و هر دو محصول از محلول آب و شکر تهیه می شوند.
در تولید نبات، محلولی اشباع از شکر (منظور از محلول اشباع این است که، آنقدر شکر در آب حل می کنند که دیگر محلول نتواند شکر بیشتری را قبول کند و اگر شکر اضافه کنید حل نشود) تهیه می کنند و می جوشانند، ولی اجازه نمی دهند که غلیظ و سفد شود.
پس از آن محلول را در ظرف های مخصوصی، که نخ کشی شده اند می ریزند و می گذارند خنک شود و متبلور گردد و بدین وسیله نبات تهیه می شود.
نبات های مختلفی در بازار وجود دارند ولی بازار فروش نبات زعفرانی، پر رونق تر است. این نبات از عطر و طعم عالی زعفران برخوردار است و تقریبا عامه مردم آن را می پسندند. همچنین رنگ طلایی و زیبایی دارد و از نبات های ساده، که سفید هستند، جذاب تر می باشد.
از نبات های چوبی هم به دلیل راحتی در استفاده، استقبال زیادی شده است.
جدید ترین نوع نبات، نبات گیاهی است. در تهیه این محصول از انواع گیاهان خشک مانند: گل محمدی، دارچین و … استفاده می کنند. در این نوع نبات، علاوه بر خواص نبات، خواص گیاهی که در آن استفاده شده را نیز، دارا می باشد.
- بیشتر بخوانید: قیمت نبات چوبی هلی
تولید انواع آبنبات چوبی در طعم های مختلف
در کل انواع نبات به شرح زیر می باشد:
- نبات شاخه ای که به شاخه نبات هم معرف است
- نبات دسته دار چوبی یا پلاستیکی
- نبات مخلوط
- نبات دندانه یا ریز
- پودر نبات
- نبات پرده
نگهداری نبات سفید یا سایر نبات ها، به این صورت می باشد، که باید این محصولات را از نور و رطوبت دور نگه دارید و در جای خشک و خنک بگذارید. استفاده از ظرف شیشه ای در بسته، توصیه می شود.
همانطور که در قسمت قبل گفته شد نبات زعفرانی نسبت به دیگر نبات ها بیشتر به فروش می رسد. از فواید نبات زعفرانی، تسکین دادن درد معده و هر نوع درد ماهیچه ای می باشد.
در کل نبات طبع گرمی دارد و زعفران هم گرم است، پس نبات زعفرانی نسبت به نبات ساده از طبع گرم تری، برخوردار است. در واقع این محصول تمام خواص زعفران را، در کنار تمام خواص نبات دارد.
جدیدا نبات های رنگی نیز در بازار دیده می شوند و بسیار زیبا و جذاب می باشند، ولی استفاده از آن ها زیاد توصیه نمی شود؛ زیرا از رنگ های مصنوعی برای رنگ کردن نبات استفاده می کنند.
بازار خرید و فروش شکر و نبات مرغوب در تهران
علاوه بر شکر سفید از شکر قهوه ای هم در تولید آبنبات ها استفاده می کنند. شکر قهوه ای تصفیه نشده، مربوط به اواخر قرن ۱۸ می باشد.
زمانی که تولید شکر آغاز شده بود، در بعضی از کشور ها، از جمله ایران از شکر تصفیه نشده به عنوان دارو استفاده می کردند. با گذشت زمان و تحقیق روی آن، متوجه شدند، که این محصول دارای میکرو ارگانیزم های مضری بوده و قبل از استفاده باید تصفیه شود.
در دهه های گذشته دانشمندان، شکر تصفیه شده را با لایه ای از ملاس ترکیب کرده و موفق به تولید شکر قهوه ای، که امروزه در بسیاری از شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود، شدند.
شکر قهوه ای جایگزین بسیار خوبی برای شکر سفید است. این شکر دارای املاح و مواد مغذی بیشتری نسبت به شکر سفید است و در عین حال کالری کمتری نیز دارد و می تواند برای جلوگیری از چاقی استفاده شود.
میزان شیرینی این دو محصول کاملا یکسان است و با چیز هایی که گفته شد، حتما فهمیده اید که مصرف شکر قهوه ای، بسیار بهتر و مفیدتر خواهد بود.
- بیشتر بخوانید: قیمت نبات زعفرانی قم
پرفروش ترین نوع نقل و نبات در بازار ۹۸
نقل ها نیز از دسته ی شیرینی ها هستند و از شیره شکر تهیه می شوند. معمولا هل، تخم گشنیز و بید مشک برای معطر کردن این محصول بکار می رود.
این محصول هم مانند آبنبات بوده و در شکل ها و رنگ های مختلف تولید می شود. نقل ها یک خوراکی بسیار شیرین و ترد هستند و معمولا به جای قند، در کنار چای و دمنوش ها مصرف می شوند.
به خاطر عطر و طعم دلپذیری که این محصولات در مقایسه با قند دارند می توانند، خوردن چای را لذت بخش تر کنند.
برای تولید نقل ها معمولا از انواع خشکبار به عنوان پایه و یک رویه شکر، که با عملیات دراژه زنی ایجاد می شود، استفاده می کنند.از مغز هایی چون گردو، بادام زمینی و بادام درختی بیشتر در این حوزه استفاده می کنند.
در گذشته نقل ها به صورت دستی تولید می شدند، اما امروزه این امر به وسیله ی دستگاه های پیشرفته انجام می شود.
برای تهیه ی نقل خانگی معمولا مواد زیر را به کار می برند :
- شکر سفید یا شیره انگور
- گلاب، بید مشک و گل محمدی و …
- آب
- کرم تارتار
- یک نوع مغز و یا ترکیبی از مغز ها
باید بدانید که نقل هایی که عطر و طعم عرق بیدمشک را دارند، بسیار فوق العاده می باشند و پر فروش ترند. پیشنهاد میکنیم از این خوراکی خوشمزه تهیه کرده و آن را حتما امتحان نمایید.
فروشندگان برتر آبنبات و شاخه نبات در ایران
بازار شکلات در کشور همواره داغ است. در گذشته تنها کودکان به این محصولات علاقه مند بودند اما امروزه بزرگسالان نیز این محصولات را دوست دارند و از انواع مختلف آن خرید و استفاده می کنند.
یکی از خوراکی های محبوب در این حوزه پاستیل ها هستند. پاستیل ها به دلیل نرمی ای که دارند، خوردن آن ها بسیار راحت است و در عین حال حس جالبی را در زیر دندان ایجاد می کند.
پاستیل ها هم در اشکال بسیار متنوعی همچون: خرسی، میوه ها، ماری، نوشابه ای و … تولید می شوند و رنگ های بسیار زیبایی دارند. به پاستیل ها آبنبات ژله ای نیز می گویند.
در قدیم، کارخانه تولیدی پاستیل، این محصول را از ترکیب مواد زیر تهیه می کردند:
- شربت گلوکز
- شکر
- ژلاتین
- اسانس های خوراکی
- رنگ های مجاز خوراکی
ژلاتین موجود در پاستیل است که به آن حالت لاستیکی می دهد و باعث می شود در دهان حل شود.
امروزه روش های جدید تری را برای تولید این محصول، به کار می برند که باعث شده است، پاستیل های جدید از لحاظ کیفیت و شکل بهتر از انواع قدیمی باشند.
کارخانه تولیدی پاستیل و آبنبات چوبی
قیمت آبنبات چوبی از سایر آبنبات ها بیشتر می باشد. معمولا این آبنبات ها از انواع دیگر این محصول می توانند بزرگ تر باشند و در شکل هایی چون: قلب، میوه، مارپیچ و … ساخته می شوند.
انواع آبنبات ها به شرح زیر می باشد:
- آبنبات نرم
- آبنبات سخت
- تافی
- آبنبات ژله ای
- آبنبات گام دراپ
برای تولید این محصول ابتدا آب،شکر و گلوکز را داخل مخزن ریخته و می جوشانند. در طی عملیاتی شکر به قند احیاء تبدیل می شود. در این مرحله شربت وارد دستگاه تولید آبنبات می شود.
در داخل این دستگاه، شربت در شرایط خلاء قرار می گیرد تا اکسید نشده و رنگ و حالت آن شفاف بماند و کدر نشود. سپس در دمایی بین ۱۳۶ تا ۱۴۲ درجه سانتی گراد پخته می شود.
پس از پخته شدن، از شربت خمیری ایجاد می شود، که ابتدا آن را خوب خنک می کنند. سپس خمیر وارد دستگاه دیگری می شود تا فرم و شکل خاصی را بگیرد. در پایان این مرحله آبنبات بسته بندی شده و برای فروش عرضه می شود.
بعضی از آبنبات ها برای خوشبو کردن دهان استفاده می شوند، مانند: آبنبات های نعنایی. این آبنبات دهان را خنک می کند و حس فوق العاده ای به فرد می دهد.
این محصولات جزو شیرینی های خوشمزه محسوب می شوند ، اما باید در حد اعتدال مصرف شوند. بد ترین نوع آبنبات، نوع جویدنی آن است که اگر دندان پوسیدگی زیادی داشته باشد می تواند آن را بشکند. پس سعی کنید از انواع دیگر آن استفاده نمایید.
اولین تولید کننده نبات و آبنبات در بجنورد
خریدار آبنبات لیمویی، معمولا به دنبال آبنباتی است که در کنار شیرینی یک مزه ی ترش را نیز در دهان احساس کند. این محصول بسیار خوشمزه و خاص می باشد.
آبنبات های زنجبیلی نیز در مشهد بسیار معروف می باشند. این محصول به عنوان سوغات این شهر شناخته می شود. این آبنبات تندی و گرمی زنجبیل را دارد و می تواند بدن شما را به سرعت گرم کند. این آبنبات ها فروش زیادی دارند و عطر و طعم متفاوتی را با خوردن آن ها تجربه خواهید کرد.
شما می توانید سایزهای مختلف آبنبات، از مراکز فروش این محصول خریداری نمایید. سایز های کوچک این محصول معمولا در کنار چای هم استفاده می شوند و به عنوان جایگزینی برای قند می باشند.
از عوارض آبنبات ها، در صورت مصرف زیاد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد سوراخ و پوسیدگی در دندان ها
- چاقی و اضافه وزن
- ایجاد بیماری دیابت و قند و در ادامه انواع بیماری های قلبی
- درد مفاصل بدن
- ایجاد مشکلاتی در روند کار لوزالمعده
همه ی خوراکی ها می توانند خوب باشند در صورتی که در حد اعتدال مصرف شوند. پس در مصرف آبنبات ها نیز افراط نکنید.
پس از مصرف هر نوع از شیرینی ها بهتر است نخ دندان بکشید و مسواک بزنید تا از خراب شدن دندان ها، پیشگیری کنید.
ارزان ترین نوع آبنبات خارجی و ایرانی در بازار
پرفروشترین آبنبات ها را در قسمت قبل گفتیم. البته آبنبات هایی که از مزه های طبیعی برخوردارند بیشتر طرفدار دارند. مثلا آبنبات های نعنایی در بازتر فروش فوق العاده ای دارند.
این محصول علاوه بر شیرین کردن دهان، خوشبو کننده ی آن نیز می باشد.
آبنبات کیلویی نیز فروش زیادی دارند چون نسبت به انواع بسته بندی، از قیمت پایین تری برخوردارند. البته بعضی از افراد از محصولات فله ای خوششان نمی آید و ترجیح می دهند محصولات بسته بندی را خریداری نمایند.
در بازار انواع آبنبات خارجی را هم می توانید ببینید و خریداری کنید. البته قیمت آن ها معمولا گران تر از محصولات داخلی است.
واردکنندگان نبات و آبنبات، همواره سعی می کنند محصولاتی که فروش بیشتری دارند را شناسایی واز آن ها بیشتر وارد نمایند و سود بیشتری در این حوزه ببرند.
در کشور ما نیز، آبنبات ها با بهترین کیفیت و بروز ترین ماشین آلات، تولید می شوند و پیشنهاد ما به شما خرید محصولات ایرانی می باشد.
البته در آخر تصمیم با شماست که کدام محصول را انتخاب و خریداری می کنید. همواره از آبنبات ها، شیرینی ها و شکلات ها در حد اعتدال استفاده نمایید تا در طولانی مدت دچار مشکل نشوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.